Witam. I to jest temat, który mnie najbardziej interesuje, i bardzo się cieszę, że i na tym forum mogłem go znaleźć.
Jeżeli oczywiście można to pozwolę sobie napisać o moich zabawach z cewnikiem i skąd w ogóle u mnie taka fascynacja cewnikowaniem.
Wiadomo temat cewnikowanianie w formie fetyszu- odczuwania przy tym formy przyjemności nie jest dla wszystkich akceptowalny, ale o gustach i guścikach raczej się nie dyskutuje.
Jak wspomniałem wcześniej u mnie poczatkowa faza interesowania cewnikowaniem rozpoczęła się nie winnie, od przypadkowych wizyt w szpitalach czy to u moich bliskich czy znajomych.
Widząc pacjentów z woreczkami przy łóżkach zacząłem się zastanawiać o co w tym chodzi jest worek jest jakaś tam rurka i wchodzi to do męskich lub żeńskich narządów, ale nie wiedziałem co jest grane z tym dalej jak się to je.
I z pomocą przyszedł oczywiście internet, wpisałem hasełko cewnikowanie i pojawiły się różne ciekawe informacje, a później to już tylko ciekawość jak by tu spróbować na sobie.
Troszkę się bałem pierwszy raz, ale spróbowałem i już następne kolejne cewnikowania to już jest rutyna jak u wykwalifikowanego lekarza lub pielęgniarza.
Osobiście używam cewnika foleya w rozm 16, bo ten najlepiej pasuje mi do mojego wacka:laugh: oraz używam też worków do zbiórki moczu doczepianych do nogi.
Ponieważ lubię też chodzić zacewnikowany dłużej dlatego używam worków do zbiórki moczu, pozwala mi to na żadsze zaglądanie do kibelka-wc.
Pewnie ktoś zapyta po co zdrowemu człowiekowi cewnik, już odpowiadam zacewnikowanie daje mi ogromne poczucie przyjemności, odczuwam przy tym ogromne podniecenie wewnętrzne, mając cewnik wewnątrz penisa nie odczuwam potrzeby masturbacji.
Ponieważ sam cewnik daje mi tę przyjemność masując mi cewkę od wewnątrz.
Jeżeli lubi ktoś cewnikowanie podobną zabawę i chciałby ze mną wymienić poglądy w tym temacie, to zapraszam tu na forum lub na privka, chętnie porozmawiam.
Pozdrawiam:)